Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ook bij Juventus zou ik dolgraag een kamer willen delen met Suárez'

Laatste update:

"Ik ken hem mijn hele leven al", laat Cáceres optekenen in de Italiaanse media. "Bij de nationale ploeg van Uruguay zijn we al zeven jaar kamergenoten. Hij is een vriend, een aardige vent en een geweldige aanvaller. Er zijn nare dingen over hem gezegd en geschreven, maar het probleem is dat hij zich niet goed kan uitdrukken. Hij spreekt niet veel Engels."

"Juventus? Het klopt dat we hebben gesproken over deze club. Hij vroeg me hoe het bij de club is, zonder te vragen naar details over spelers. Ik heb hem gezegd dat Juventus een ploeg is die altijd wil winnen. Hij voelt zich goed in Liverpool, maar wat ik hem vertelde over Juve beviel hem wel. Wie wil er nou niet voor zo'n ambitieuze club spelen? Laat ik het zo zeggen: ik zou dolgraag met hem een kamer delen bij Juventus."

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
1
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties