Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ook Braziliaans supertrio kan er niet omheen: 'Messi is de beste'

Laatste update:

Het Braziliaanse drietal zijn ervan overtuigd dat ze Lionel Messi en zijn Argentijnse ploeggenoten later in het toernooi zullen treffen. Alhoewel doorgaans niet bescheiden, erkennen de Brazilianen hun meerdere in de vedette van Barcelona. "Zonder enige twijfel is hij van een andere planeet, want hij laat dingen zien die anderen niet kunnen", vertelt Ganso aan het Braziliaanse ESPN.

AC Milan-spits Pato sluit zich bij zijn landgenoot aan. "Ik was pas achttien toen ik naar Milaan kwam, en mijn tijd in het Italiaanse voetbal heeft me geholpen om volwassen te worden. Vandaag de dag ben ik een complete speler, de nummer 9 van Brazilië. Maar als Messi speelt, is hij de beste. Al hebben wij met Ganso, Neymar en Robinho ook een goede aanval, en dit toernooi is erg belangrijk voor me."

CONMEBOL Copa America
Brazilië
0 - 0
Venezuela
Brazilië heeft een sterkere voorhoede dan Argentinië

Meer nieuws

Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
3
Unnerstall mist bloedstollende ontknoping wegens heuglijke privé-omstandigheden
1
'Bayern München loopt wéér blauwtje en hoort zesde afwijzing van Roger Schmidt'
7
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - Excelsior
2
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - FC Twente
8
Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Utrecht
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties