Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ook Braziliaanse media merken Huntelaar op en noemen twee doelwitten

Laatste update:

Volgens Braziliaanse media was Huntelaar bij het duel aanwezig om een tweetal spelers te bekijken: Artur Victor Guimarães en Marcos Leonardo. Laatstgenoemde maakt doorgaans indruk als basisspeler bij Santos, maar werd tegen Bragantino op slag van rust uit de wedstrijd geschopt en moest zich noodgedwongen laten vervangen. Artur begon eveneens in de basis en maakte de negentig minuten wel vol. Op sociale media gaan geruchten dat Huntelaar ook naar de verrichtingen van Ângelo Gabriel zou hebben gekeken.

Artur is een 24-jarige aanvaller die voornamelijk als rechtsbuiten fungeert. De Braziliaan begon zijn loopbaan bij Palmeiras, werd door die club drie keer verhuurd en speelt sinds 2020 voor Bragantino, dat onderdeel uitmaakt van het Red Bull-concern. In totaal kwam hij in 147 wedstrijden tot 34 treffers en dertig assists in het shirt van Bragantino. Leonardo is een negentienjarige centrumspits die nog tot december 2026 onder contract staat bij Santos. In 113 officiële wedstrijden voor de Braziliaanse topclub was hij goed voor 32 doelpunten en zes assists.

Ook de naam van Gabriel wordt genoemd. De pas zeventienjarige rechtsbuiten heeft een transferwaarde van elf miljoen euro en maakt al geregeld zijn opwachting in de hoofdmacht van Santos. Gabriel was in het duel met Bragantino verantwoordelijk voor de tweede treffer. De flankspeler ligt nog tot december 2024 vast. In zijn nog prille carrière kwam hij al 91 keer in actie. Daarin was hij goed voor drie doelpunten en fungeerde hij zeven keer als aangever. Het is niet bekend in hoeverre Huntelaar ook voor hem op de tribune zat.

Ajax was al eerder succesvol in Brazilië. In 2017 kwam David Neres over van São Paulo. Hij vertrok na 180 officiële duels in januari van dit jaar voor twaalf miljoen euro naar Shakhtar Donetsk. Inmiddels speelt de 25-jarige vleugelaanvaller voor Benfica. Begin 2020 maakten de Amsterdammers ook maximaal 28,8 miljoen euro over aan São Paulo voor de diensten van Antony. De Braziliaan groeide al snel uit tot een publiekslieveling in de Johan Cruijff ArenA en leverde Ajax afgelopen zomer een recordbedrag op, toen hij voor minimaal 95 miljoen euro naar Manchester United vertrok.

Meer nieuws

Dortmund wil Sancho behouden maar hoort fikse vraagprijs van Manchester United
3
Maarten Martens blijft na 'bijzonder seizoen' definitief aan als coach van AZ
15
VZ Kort: Florian Wirtz volgt Jude Bellingham op en wint prestigieuze prijs
77
Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
32
'Arsenal wil Ajax naast Hato en Ramaj ook beroven van andere sleutelspeler'
23
De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties