Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ook Fred Rutten geeft aan te zullen vertrekken bij PSV

Laatste update:

Rutten leefde als assistent-coach op gespannen voet met Ruud van Nistelrooij, die woensdag zeer verrassend zijn ontslag indiende bij PSV. Rutten had daarvoor al intern aangegeven te zullen stoppen, zo bevestigt Stewart. "Ik heb Fred gevraagd om aanstaande zondag op de bank te zitten, in een moeilijke tijd voor PSV", aldus de technisch directeur. Rutten, die vastligt tot medio 2025, heeft zijn toezegging daarvoor gegeven. Overigens gaat ook André Ooijer, de andere assistent-trainer bij PSV, na het seizoen weg, zo wordt bevestigd op het persmoment.

PSV werd overdonderd door het vertrek van Van Nistelrooij. "Gisteren was Ruud bij mij, zoals dat wel vaker gebeurt", vertelt Stewart. "We hebben een gesprek gehad, waarin we afgesproken hebben om de beslissing over het weekend heen te tillen. De volledige focus zou op zondag gaan. Vanochtend toen ik op de club kwam zat ik op kantoor en kwam Ruud langs. Hij heeft me verrast met de boodschap dat hij per direct zou gaan stoppen."

Stewart ging meteen aan de slag. "Als je verrast wordt ben je meteen bezig om alles zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Ruud heeft de spelersgroep en de staf ingelicht, waarna ik ook met de spelersgroep en staf heb gesproken." Stewart probeerde nog kort om Van Nistelrooij over te halen. "Zijn mededeling was vrij kort. Hij zei dat hij per direct zou stoppen. We hebben daar heel kort over gesproken. Ik heb hem gevraagd of dit wel het juiste was om te doen en of hij dit besproken had, omdat we gisteren anders uit elkaar waren gegaan. Die mededeling van Ruud was vrij kort en je kon ook zien dat hij daarin vastberaden was."

Meer nieuws

De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
10
VZ Kort: Peter Maes blijft ook in de Eredivisie trainer van Willem II
77
Real Madrid-ster Toni Kroos kondigt afscheid als voetballer aan
78
Van Persie snapt niets van uitspraken: 'Waar hebben die mensen het over?'
12
Liverpool zet vacature voor rol in technische staf van Arne Slot op LinkedIn
16
Pak 50x je inzet als Atalanta en Bayer Leverkusen allebei scoren in EL-finale!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties