Ook in bijzonder duel voor Kagawa maakt Man United geen indruk

Kagawa werd als een held onthaald bij zijn ex-club en de aanvallende middenvelder was in meerdere opzichten ook de man van de wedstrijd. Hij verprutste een reuzenkans, miste een stafschop en tekende voor een van de doelpunten. Daarvoor, na ruim een halfuur spelen, openden de Japanners de score. Bij dat doelpunt kregen ze de hulp van Chris Smalling: de verdediger ging gigantisch in de fout, waardoor Kenyu Sugimoto kon profiteren. Nog voor rust kreeg Kagawa zijn gigantische kans op de gelijkmaker. Danny Welbeck schoot op de paal, waarna Kagawa de bal voor het binnentikken had. Scoren lukte hem echter niet.

Vlak na de pauze kwam de man die vier seizoenen voor Cerezo speelde alsnog tot zijn doelpunt. Hij nam een lage voorzet van Ryan Giggs aan en schoot uit de draai binnen voor de 1-1. Even daarvoor had hij ook nog een strafschop gemist, wat hem in meerdere opzichten de man van de wedstrijd maakte. Door een heerlijke treffer van Takumi Minamino leek United het duel nog te gaan verliezen, maar in blessuretijd tikte Wilfried Zaha van dichtbij binnen voor zijn eerste doelpunt in het shirt van zijn nieuwe club (en dus de 2-2). Wederom geen denderend resultaat voor Moyes en consorten, die de rondgang door Azië maandag besluiten met een wedstrijd tegen Kitchee uit Hong Kong.