Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Woerts weet het honderd procent zeker: 'Alex Kroes keert terug bij Ajax'

Laatste update:

Raad van Commissarissen-voorzitter Michael van Praag gaf daags na de schorsing van Kroes tekst en uitleg bij de beslissing van Ajax en zei dat een terugkeer van Kroes bij Ajax onmogelijk is.

De leden van Ajax, die worden vertegenwoordigd door de bestuursraad, schreven vorige week in een brief dat Van Praag 'karaktermoord' heeft gepleegd op Kroes. Op 25 april komen de leden van de vereniging van Ajax, die 73% van de aandelen in handen heeft, bijeen. De bestuursraad is bij machte om de voltallige RvC de laan uit te sturen.

Woerts weet echter zeker dat de geboren Utrechter terug zal keren als algemeen directeur bij Ajax en noemt de uitspraken van Van Praag over een moreel kompas hypocriet.

"In 1993 werd Ajax in de FIOD-affaire veroordeeld tot een miljoen gulden boete met een miljoen gulden voorwaardelijk. Arie van Eijden, toenmalig bestuurslid van Ajax, is toen veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van vier maanden en hij werd vervolgens gewoon directeur bij de KNVB. Van Praag, die in 1993 voorzitter was van Ajax, werd toen gewoon voorzitter van de KNVB. Toen stond het moreel kompas blijkbaar anders afgesteld dan nu", aldus Woerts aan de bar bij Vandaag Inside.

Woerts denkt dat er een andere reden ten grondslag ligt aan het gedwongen vertrek van Kroes. "Hij wilde het KPMG-rapport niet blind ondertekenen (onderzoek naar Sven Mislintat, red.) en hij wilde een paar zuiveringen doorvoeren in de organisatie."

"Hij wilde het op zijn manier doen en heeft daarmee Leo van Wijk en Van Praag tegen het zere been geschopt. Dat KPMG-rapport wordt sowieso door niemand serieus genomen. Ze moeten hem een berisping geven en morgen weer aanstellen", besluit Woerts.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
9
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
110
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties