Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ook in tijden van tegenspoed zal Frank vasthouden aan zijn visie'

Laatste update:

"Ook in tijden van tegenspoed zal Frank vasthouden aan zijn visie", laat Ronald de Boer optekenen in Voetbal International. Volgens Ronald kan Frank het zich veroorloven, na drie titels. Een beginnende trainer zal volgens hem eerder geneigd zijn van systeem te wisselen of te roepen om versterking.

"Een dergelijke paniekreactie zal je bij mijn broer niet zien. Frank laat zich niet gek maken", aldus De Boer. In de transferperiode liet Ajax belangrijke spelers als Christian Eriksen en Toby Alderweireld vertrekken. Daar kwamen Mike van der Hoorn, Bojan Krkic (huur) en op de valreep ook nog Lerin Duarte voor terug.

Is Ajax nog titelkandidaat nummer een?

Meer nieuws

Officieel: AC Milan stelt ervaren Portugees aan als nieuwe trainer
0
Brobbey reageert op hamstringblessure: 'Bij Ajax was het anders. Ik baal ervan'
5
'Borussia Dortmund verlengt contract Hummels niet wegens commentaar op Terzic'
12
Flamingo zet zinnen op transfer naar PSV; kampioen krijgt flinke concurrentie
7
Pascal Jansen heeft nieuwe trainersklus te pakken en tekent tot medio 2026
29
VZ Kort: Jonathan de Guzmán (36) blijft actief in de Eredivisie
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties