Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ook Lampard krijgt Chelsea niet aan de praat: Europees voetbal lijkt utopie

Laatste update:

Wolverhampton Wanderers - Chelsea 1-0
Ook onder Lampard lijkt er geen enkele rol van betekenis te zijn weggelegd voor Hakim Ziyech. De aanvaller annex middenvelder kwam onder Graham Potter al weinig aan spelen toe, maar wordt de laatste weken zelfs niet meer opgenomen in de wedstrijdselectie. Wel was er weer eens een basisplaats voor Raheem Sterling. Ook Conor Gallagher mocht het vanaf de eerste minuut laten zien. Zij zagen hoe beide ploegen afwachtend aan het duel begonnen. Het eerste moment van opwinding kwam halverwege de eerste helft van João Gomes. De middenvelder leek te worden neergehaald in de vijandelijke zestien, maar daar ging scheidsrechter Peter Bankes niet in mee.

Amper tien minuten later was het wel raak. Een voorzet vanaf de linkerkant van het veld kon worden weggekopt door Kalidou Koulibaly, maar werd vervolgens op de pantoffel genomen door Nunes, die op schitterende wijze de verre hoek vond: 1-0. Diego Costa kreeg niet veel later de mogelijkheid om de score te verdubbelen, maar hij verzuimde zijn oude ploeg pijn te doen. Ook in de tweede helft was het bijzonder pover wat het Chelsea van Lampard op de mat legde. De beste mogelijkheid kwam vijf minuten voor tijd van Christian Pulisic. De Amerikaan schreeuwde om een strafschop, maar ook in dit geval wilde Bankes er niet aan.

Sven Botman boekte zaterdagmiddag met Newcastle United een zwaarbevochten zege op Brentford FC.

Brentford - Newcastle United 1-2
Brentford begon voortvarend aan het duel met Newcastle, maar had pech dat een goal van Ivan Toney in de beginfase werd geannuleerd wegens buitenspel. De thuisclub kreeg nog een kans om te scoren toen Kevin Schade in de zestien onderuit werd gehaald door Sven Botman. Nick Pope maakte de zwakke inzet van Toney echter onschadelijk. In blessuretijd van de eerste helft schoot Toney wel raak vanaf elf meter, nadat Alexander Isak in de fout was gegaan. Newcastle draaide de bordjes na rust om: Een knal van Joelinton verdween via David Raya in het net en Isak maakte zijn fout van eerder goed door na een uur de winnende treffer in de bovenhoek te knallen: 1-2. Het leek zelfs nog 1-3 te worden, maar Callum Wilson maakte hands en dus ging dat feestje voor de bezoekers niet door.

Premier League
Tottenham Hotspur
2 - 1
Brighton & Hove Albion

Meer nieuws

Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
17
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
3
VZ Kort: Martin van Geel vindt nieuwe klus in Nederland na vertrek bij Willem II
77
'Frimpong neigt naar vertrek bij Leverkusen, maar topclubs moeten haast maken'
17
Clubs in de rij voor smaakmaker Eredivisie: 'Wachten tot het vuurwerk losbarst'
11

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties