Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ook Noa Vahle wordt geboycot: 'Heb Van Gaal nog nooit gesproken'

Laatste update:

Vandaag Inside - en nu ook de WK-variant De Oranjewinter - wordt al ruim twee jaar geboycot door de spelers van het Nederlands elftal en dat betekent dat Vahle niet met ze mag spreken. Ook werden er in het programma vragen gesteld over haar veiligheid in Qatar. "Er waren vooraf natuurlijk best wel wat dingen over 'het zijn van een vrouw' en dat het dan lastiger wordt", begint de presentatrice. "Daar heb ik echt geen problemen mee gehad. Ik kan hier gewoon mijn werk doen. Je bent natuurlijk best wel beperkt in wat je mag: ik heb Louis van Gaal nog nooit gesproken, moet ik eerlijk zeggen. De spelers mag ik niet spreken, want het programma wordt geboycot. Maar we kunnen volgens mij wel genoeg maken, dus het gaat prima."

Vissers is sportjournalist bij de Volkskrant, schreef onlangs een boek over Van Gaal en is ook in Qatar om het Nederlands elftal te volgen. De journalist is erg te spreken over de mediafaciliteiten op het WK. "Het mediacentrum overtreft alle verwachtingen. Dit is een van de mooiste mediacentra waar ik ooit geweest ben. Het is zo ruim, er is van alles te krijgen, de WiFi is goed en er is een goed restaurant. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is hier."

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
10
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
11
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
26
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
98
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties