Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ook Paris Saint-Germain denkt aan gewilde Belg: 'Ja, er was contact'

Laatste update:

"Ja, er was contact", zo erkent Henrotay in gesprek met diverse Franse media. "Maar dat betekent niet automatisch dat Leander naar PSG zal trekken. Daarvoor moet er nog heel veel gebeuren." Na zijn goede prestaties met Anderlecht vorig seizoen in de Europa League en zijn uitstekende interlands voor de Rode Duivels maakt de middenvelder er geen geheim van dat hij graag een stap hogerop zou zetten.

Anderlecht wil de middenvelder echter niet kwijt en vraagt daarom op papier 38 miljoen euro. Dat is volgens Belgische media echter een bedrag om geïnteresseerde clubs af te schrikken. Men gaat ervan uit dat de Brusselaars een bod vanaf 25 miljoen euro zullen accepteren, ook omdat Dendoncker graag hogerop wil.

Dendoncker, een defensieve middenvelder, maakte in het seizoen 2013/14 zijn debuut in de hoofdmacht van Anderlecht. De teller van de Belg staat inmiddels op 126 officiële optredens en 10 treffers, mede dankzij zijn liefst 56 wedstrijden in de afgelopen voetbaljaargang. Het contract van de tweevoudig Belgisch A-international loopt nog tot medio 2021 door.

Denk jij dat Leander Dendocker deze zomer bij Anderlecht vertrekt?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
31
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties