Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ook president Uruguay neemt het op voor Suárez

Laatste update:

Volgens de president was er niet bijzonder veel aan de hand. "We hebben hem niet uitgekozen om een filosoof of monteur te zijn, of om zijn goede manieren. Hij is een geweldige voetballer", zei Mujica op de Uruguayaanse televisie. "Ik heb hem niemand zien bijten. Maar ze mogen elkaar wel schoppen..."

De bizarre actie van Suárez werd niet opgemerkt door de arbitrage en daardoor kan de aanvaller geschorst worden op basis van de videobeelden. Dat zou onzin zijn, vindt Mujica. "Mij is geleerd dat je in het voetbal de scheidsrechter moet gehoorzamen", zei de president. "Als er beslissingen worden genomen op basis van tv-beelden, dan zijn er tal van strafschoppen en handsballen die gegeven moeten worden. Pech dus."

De Uruguayaanse voetbalbond blijft er ook bij dat Suárez geen straf moet krijgen: "Het is onze overtuiging dat er onvoldoende bewijs is om Luis een sanctie op te leggen", verklaarde bondsvoorzitter Wilmar Valdez op de Uruguayaanse televisie. "Daarvoor moet er echt duidelijkheid zijn. Op de video die ons door de FIFA is bezorgd vinden we dat het niet echt duidelijk is. Wij hebben er vertrouwen in dat onze verdediging zal volstaan om resultaat te boeken."

Diego Lugano, ploeggenoot van Suárez bij de nationale ploeg, kreeg het aan de stok met een verslaggever van de BBC: "Ik weet niet over welk incident jij het hebt. Heb jij soms iets tegen Luis?", vroeg de verdediger zich af. "Iedereen weet dat de Britse media tegen Luis zijn. Maar hij verkoopt blijkbaar de kranten, want anders zou jij hier niet zijn. Ik begrijp niet waarom een Britse journalist over Suárez wil praten. Hebben jullie zelf geen nationaal elftal waar over te schrijven valt?"

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties