Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ook Rodney Sneijder maakt zich impopulair bij Ajax met opmerkelijke aantijging

Laatste update:

Op 5 februari 2012 kwam FC Utrecht op bezoek bij Ajax. De Domstedelingen, met huurling Rodney Sneijder in de basis, boekten in de Johan Cruijff ArenA een verrassende 0-2 overwinning. "Ik ga me niet inhouden, omdat ik toevallig bij Ajax onder contract stond", zegt Sneijder tegenover FOX Sports over dat duel. "Op dat moment was ik Utrechter, en was ik Utrecht-speler. En daar waren ze niet zo blij mee in Amsterdam."

Wesley Sneijder gooit olie op het vuur met provocerende video

Pas na afloop van het seizoen sprak Sneijder met toenmalig Ajax-trainer Frank de Boer over die bewuste wedstrijd. "Dat vergeet ik nooit meer. Ik kwam terug en Frank de Boer zei: er is geen plek meer voor jou. Het had meerdere redenen, maar ze vonden dat ik te uitbundig was in die wedstrijd." Ook een akkefietje met de fanatieke supporters van Ajax aan het einde van de wedstrijd heeft volgens Sneijder meegespeeld.

Aan het einde van het duel raakte Sneijder geblesseerd. "We stonden 2-0 voor en ik ging oprecht door mijn enkel. Het was geen tijdrekken. Bovendien, het was de 88ste minuut... Wat valt er dan nog aan tijd te rekken, die vijf minuten? Maar de hele ArenA zong: 'Er is maar één echte Sneijder!' Ik wist natuurlijk precies wat ze bedoelden, ik heb toen even naar ze geklapt. Ajax was daar niet heel blij mee, nee." Bij terugkomst was het over en uit voor de middenvelder. "Toen moest ik naar het tweede."

Sneijder wordt 'persona non grata': 'Valse honden zijn niet te vertrouwen'

Lees artikel

Rodney Sneijder vertoefde niet lang bij de beloften van Ajax, want hij werd in dezelfde zomer van 2012 getransfereerd naar RKC Waalwijk. Na een sterk begin bij de Eredivisionist raakte Sneijder na anderhalf jaar volledig uit de gratie en nam Almere City FC hem over. In Flevoland was de voormalig jeugdinternational eveneens anderhalf seizoen actief, om in 2015 aan een kortstondige proefperiode bij het Schotse Dundee United te beginnen. Het werd geen succes en Sneijder speelde later nog kort voor Jong FC Utrecht, om zich vanaf 2017 aan te sluiten bij amateurclub DHSC. Afgelopen week kwam zijn oudere broer Wesley Sneijder overigens veelvuldig in het nieuws vanwege een ruzie met de F-Side, de harde kern van Ajax.

Geloof je dat het felle spel van Rodney Sneijder tegen Ajax mee heeft gespeeld bij zijn vertrek uit Amsterdam?

Meer nieuws

Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
7
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties