Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ook Spaanse fans vinden Messi beste voetballer in de geschiedenis

Laatste update:

Opvallend was dat zelfs bij Marca, die vooral door Real Madrid-supporters wordt gelezen, Messi liefst 67,9 procent van de stemmen kreeg. Alleen bij de krant AS moest de 22-jarige Argentijns international het doen met een percentage van 56 procent. In de verschillende polls kwam ook de naam van Johan Cruijff voor, maar de Nederlander kreeg over het algemeen maar vier procent van de stemmen.

Messi kent opnieuw een uitstekend seizoen bij Barcelona. Dit weekend was de aanvaller in het duel met Real Zaragoza drie keer trefzeker, wat zijn totaal op tien doelpunten in de laatste vier duels bracht. De aanvaller heeft nu een seizoenstotaal van 34 treffers in alle competities. Alleen al in de Primera División is de Argentijn verantwoordelijk voor 25 doelpunten in 24 wedstrijden.

Meer nieuws

Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
7
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
4
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties