Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ook transfer naar Eredivisie lonkt in januari voor Sydney van Hooijdonk

Laatste update:

Van Hooijdonk is met acht doelpunten uit dertien wedstrijden clubtopscorer van NAC, maar zijn laatste basisplaats dateert van 14 november (1-0 zege op Telstar). Hij mocht vervolgens zes minuten invallen tegen FC Eindhoven (2-4 zege), ontbrak vanwege een blessure tegen FC Oss (0-0) en FC Dordrecht (0-1 nederlaag) en viel vrijdag in de laatste minuut in tegen Go Ahead Eagles (0-0). Na die invalbeurt beende hij boos van het veld en schoot Van Hooijdonk uit frustratie een bal tegen de dug-out aan.

Volgens BN De Stem beschikt Van Hooijdonk over een contractuele clausule die hem in staat stelt om transfervrij te vertrekken in januari, ondanks dat zijn verbintenis doorloopt tot de zomer. Die clausule is eind september op papier gezet bij de opwaardering van het contract, zonder dat de duur ervan verlengd werd. Het management van de aanvaller heeft het bestaan van de transfervrije clausule bevestigd. Vooralsnog heeft Van Hooijdonk nog geen voorstel ontvangen om zijn aflopende contract te verlengen.

De kans dat het zover komt, wordt steeds kleiner. Zaterdag meldde Sky Sports dat Van Hooijdonk zich in de kijker heeft gespeeld bij Sheffield Wednesday, Swansea City en Nottingham Forest, de club waarvoor zijn vader Pierre tussen 1997 en 1999 in 77 wedstrijden 41 doelpunten maakte. Nu blijkt ook Emmen belangstelling te hebben. Ondanks de transfervrije komst van Donis Avdijaj is Dick Lukkien nog altijd op zoek naar extra scorend vermogen. Emmen staat momenteel met vier punten op de laatste plaats in de Eredivisie.

Meer nieuws

Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
5
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
26
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
8
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
26
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
99

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties