Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ook uitduel Manchester United staat door corona-uitbraak op de tocht

Laatste update:

Engelse media melden dat de selectie van Manchester United die zaterdag afreisde voor de Premier League-wedstrijd tegen Norwich City (0-1 winst) negatief heeft getest op het coronavirus. Nieuwe tests op zondagochtend leverden echter een klein aantal positieve uitslagen op onder spelers en stafleden. De positief geteste spelers werden naar huis gestuurd, waarna de training beperkt bleef tot een individueel programma om contact tussen spelers onderling te vermijden.

UEFA kan geen nieuwe datum vinden voor Tottenham - Stade Rennes

Eerder werd Tottenham Hotspur al geconfronteerd met een uitbraak van het coronavirus.Lees artikel

Dean Smith, manager van Norwich City, maakte vrijdag bekend dat hij in afwachting was van testresultaten, nadat enkele spelers ziek waren geworden. Er is niet bevestigd of zij positief testten op corona. Manchester United heeft de Premier League op de hoogte gebracht van de corona-uitbraak. De kans bestaat dat er een streep gaat door het Premier League-duel van aankomende dinsdag met Brentford en dat de wedstrijd later wordt ingehaald.

Het nieuws van de corona-uitbraak bij Manchester United komt slechts enkele dagen nadat de Conference League-ontmoeting van Tottenham Hotspur met Stade Rennes op donderdag werd uitgesteld, nadat dertien spelers en stafleden van the Spurs positief op het virus waren getest. Ook de Premier League-wedstrijd van zondag tegen Brighton & Hove Albion werd uit voorzorg afgelast. Voor het treffen met Stade Rennes kon de UEFA geen nieuwe datum vinden, waardoor de kans heel groot is dat de Franse club een reglementaire overwinning krijgt toebedeeld, wat zou betekenen dat Vitesse als tweede eindigt in Groep G van de Conference League en Europees overwintert.

Premier League
Brentford
1 - 3
Manchester United

Meer nieuws

Real Madrid-ster Toni Kroos kondigt afscheid als voetballer aan
18
Van Persie snapt niets van uitspraken: 'Waar hebben die mensen het over?'
4
Liverpool zet vacature voor rol in technische staf van Arne Slot op LinkedIn
2
Pak 50x je inzet als Atalanta en Bayer Leverkusen allebei scoren in EL-finale!
0
Engeland neemt Ajax-middenvelder Jordan Henderson niet mee naar het EK
55
Ontdek adidas TEAM! Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas.
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties