Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oorbellen vallen volledig verkeerd bij De Boer en Perez: 'Ronduit belachelijk!'

Laatste update:

Gudmundsson sprak na afloop van de wedstrijd in het AFAS Stadion met Hans Kraay junior en stond de verslaggever te woord in het Engels. Daarnaast viel het De Boer op dat de ex-speler van onder meer sc Heerenveen en PSV met diamanten oorbellen voor de camera verscheen. "Ik weet niet of het je opviel, maar hij had even zijn twee diamanten oorringen ingedaan. Hij is dus eerst naar de kleedkamer gegaan om eerst zijn oorringen in te doen, zonder te hebben gedoucht",, trekt De Boer in de studio van FOX Sports opvallend fel van leer.

Albert Gudmondsson verscheen als volgt voor de camera van FOX Sports.

De oud-middenvelder van onder meer Ajax en Barcelona hekelt ook het feit dat Gudmundsson Kraay junior niet in het Nederlands, maar in het Engels te woord stond, ondanks dat de IJslander al sinds 2013 actief is in Nederland. "Hij spreekt na zeven jaar ook nog geen Nederlands. Dat zegt wel iets over de mentaliteit van deze jongen. Ik heb het gevoel dat hij met andere dingen bezig is. Ik gaf een interview in het Spaans bij Barcelona na vier maanden", klopt De Boer zichzelf op de borst.

"Het is ongelooflijk", haakt collega-analist Perez in. "Het tekent de mentaliteit van deze jongen. Als je naar een nieuw land komt, wil je toch integreren. Je wil toch weten wat er wordt gezegd in de kleedkamer. Hij kiest voor de makkelijkste weg door te denken dat iedereen toch wel Engels spreekt. Nee, je wil gewoon Nederlands spreken", aldus Perez, zelf een Deen maar inmiddels al jarenlang actief in Nederland, eerst als voetballer en nu als analist. De Boer vindt het tot slot schrijnend dat Gudmundsson 'nu al met oorbellen bezig is'. "Dat ziet hij natuurlijk af van de grote sterren. Het is belachelijk, het is echt ronduit belachelijk! Uiteindelijk is hij wisselspeler bij AZ", vult Perez aan.

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
3
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
26
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
22
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties