Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Oorlog ontspringt in Andalusië: PSV mag zich in de handen wrijven'

Laatste update:

Sampaoli en Monchi zouden volledig tegenover elkaar staan inzake het transferbeleid van de club. Eerstgenoemde mikt op winterse versterkingen, terwijl Monchi daar volgens hem te terughoudend in is. Sampaoli acht aankopen noodzakelijk om onder de degradatiestreep weg te kunnen komen. De nummer vier van vorig LaLiga-seizoen ziet zich momenteel op een achttiende plaats, waarvoor de zaadjes grotendeels werden geplant onder de inmiddels ontslagen Julen Lopetegui.

De communicatie tussen Sampaoli en Monchi loopt nu naar verluidt via voorzitter Pepe Castro. De chaos in Zuid-Spanje zou goed nieuws kunnen betekenen voor PSV, dat de club half februari treft in de tussenronde van de Europa League. In een tweeluik moeten de Eindhovenaren een plek in de achtste finale zien te bewerkstelligen. Voor Luuk de Jong wordt het een speciale ontmoeting, daar hij tot vorige zomer onder contract stond in Estádio Ramón Sánchez Pizjuán.

Met name het aantrekken van een spelmaker lijkt hoge prioriteit te genieten bij Sevilla. De club verscheurde onlangs al het contract van de pas in augustus aangetrokken Isco. Mundo Deportivo weet dat WK-uitblinker Azzedine Ounahi hoog op het verlanglijstje staat in Andalusië. De concurrentie zou met onder meer Barcelona, Napoli en Leicester City niet mals zijn. Ounahi sprak onlangs zelf uit geen specifieke voorkeur te hebben voor een competitie, maar vooral te luisteren naar het beste sportieve plan.

Meer nieuws

Stunttrainer met twee opeenvolgende promoties kandidaat om Ten Hag op te volgen
2
Felix Kroos maakt volgende EK-ganger Duitsland bekend; Toni grapt over nieuws
5
Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
31
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
4
VZ Kort: Martin van Geel vindt nieuwe klus in Nederland na vertrek bij Willem II
77

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties