Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Daley Blind reageert twee dagen later op kwinkslag Rafael van der Vaart over 'onzinwissel' op EK

Laatste update:

"Koeman moet ophouden met die onzinwissel om Blind een interland te gunnen", doelde Van der Vaart dinsdag in zijn rol van analist bij de NOS op de twee minuten die bondscoach Ronald Koeman Blind gunde in de slotfase van het achtstefinaleduel met de Roemenen.

Blind


De inmiddels 34-jarige Blind reageert twee dagen later op het feit dat hij Van der Vaart en ook Frank de Boer (112 caps) qua interlands bijna heeft ingehaald. "Nee, het is geen streven voor mij. Ik ben überhaupt al trots dat al zoveel interlands heb mogen spelen. Ik ben ontzettend trots dat ik de 100 heb mogen halen."

"Het is voor mij geen strijd, en ik hoop dat ik er nog lang bij ben. Dat ik trots ben op mijn interlandcarrière, mag duidelijk zijn", aldus Blind, die zaterdag tegen Turkije waarschijnlijk weer als reservespeler zal fungeren.

Blind was jarenlang een vaste waarde bij Oranje. Dat is nu even anders voor de routinier. "De reserverol is even wennen. Het is ook weer een uitdaging. Nu moet ik mijn teamgenoten scherp houden. Je bekleedt even een andere rol. Als speler wil je elke wedstrijd spelen, maar het is de keuze van de trainer uiteindelijk."

"Ik vind het nog steeds een heel grote eer om voor het Nederlands elftal te spelen. Ik heb nooit getwijfeld om 'nee' te zeggen", aldus de 108-voudig international. Blind kan op termijn dus ook Frank de Boer inhalen. De voormalig speler en bondscoach van Oranje sloot af met 112 interlands.

Turkije


Blind kijkt ook alvast kort vooruit op het treffen met Turkije, dat Oostenrijk uitschakelde in de achtste finale. "Turkije brengt altijd veel emotie, passie en strijd, dus daarvoor moeten we op onze hoede zijn. Het is een kwartfinale op een eindtoernooi en zal dus een pittig affiche worden. Veel jongens hebben de druk kunnen ervaren. Hopelijk wordt het een mooie wedstrijd."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Buitenlandse pers trekt vergelijking tussen Cristiano Ronaldo en Memphis Depay
9
Vaderlandse media duiden met één reden waarom prestatie Oranje bijzonder is
41
De miljoenenaankoop van Feyenoord die Vinícius van het scoren wist te houden
8
Driessen adviseert Koeman om één positie te wijzigen in basisopstelling Oranje
25
Veerman onthult welke twee dingen Koeman zei in de rust van Nederland - Turkije
12
Absolute uitblinker De Vrij krijgt een 8, ook zes onvoldoendes bij Oranje
114

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties