Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Op dat vlak kan Feyenoord zich meten met de allerbeste van Europa'

Laatste update:

Feyenoord kende afgelopen weekend een goede generale repetitie in de Eredivisie, want FC Twente werd in de eigen Kuip met 5-1 verslagen. Een paar dagen ervoor had men nog met 0-3 verloren van AZ. "Ik heb het een paar weken geleden al eens gezegd: Feyenoord is een beetje een kameleon. De ene week is het geweldig; de andere week is het weer helemaal niks. En dat is dan elke week zo. Ik denk dat Jaap Stam er af en toe ook heel moedeloos van wordt", vertelt Been voorafgaand aan het duel met FC Porto bij FOX Sports.

"Het heeft er natuurlijk mee te maken dat Feyenoord nog niet zo vaak met dezelfde opstelling heeft kunnen spelen. Vaak zijn er toch weer een of twee spelers geblesseerd", vervolgt de trainer in ruste. Feyenoord moet het tegen FC Porto bijvoorbeeld stellen zonder Orkun Kökcü, die deze week grieperig was. "Dat is het probleem: ze kunnen niet of nauwelijks in hun sterkste opstelling spelen. Jaap Stam heeft het vaak over automatismen, maar die krijg je pas als je vaak met elkaar speelt. Dat gebeurt niet elke week."

Toch beseft Been dat de wisselvallige prestaties van Feyenoord niet alleen geweten kunnen worden aan het gebrek aan automatismen. "Het heeft ook met kwaliteit te maken natuurlijk. We weten allemaal dat Feyenoord een lastig seizoen doormaakt. De gehaalde spelers kunnen op dit moment nog niet brengen wat we allemaal verwachten. Al met al is het moeizaam", aldus Been, die wel onder de indruk is van de staat van het veld in De Kuip. "Ik denk dat als je zo'n veldje ziet bij aankomst, dan heb je alleen maar zin om te voetballen. Het is bekend dat we bij Feyenoord op dit moment niet het sterkste elftal van Europa zijn, maar als we kijken naar de hoedanigheid van het grasveld, dan denk ik dat we ons op dat vlak kunnen meten met de allerbeste van Europa."

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
6
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
26
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties