Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Op dit moment ben ik met niets anders bezig dan Atlético Madrid'

Laatste update:

"Ik voel me heel goed bij Atlético en ik zie dat we hele mooie dingen met elkaar kunnen bereiken", zegt Griezmann in gesprek met Onda Cero. "En onder Diego Simeone leer ik zo veel. Op dit moment ben ik dan ook met niets anders bezig dan Atlético Madrid. Het doel is om door te gaan met Atlético en de start in het nieuwe stadion mee te maken", aldus de man die dit seizoen ook alweer vijf keer scoorde.

Griezmann zegt blij te zijn dat coach Simeone afgelopen zomer besloot aan te blijven, ondanks de verloren Champions League-finale. "Ik was bang dat hij zou weggaan, ik wilde erg graag van hem blijven leren! Ik heb hem toen gebeld en hij verzekerde me dat hij zou blijven. Atlético en ik hebben hem nog nodig, vind ik."

Volgend jaar betrekt de club het Nuevo Estádio Atlético de Madrid, dat als vervanger gaat dienen van het Vicente Calderón. Simeone zal het inaugurele seizoen in de nieuwe thuishaven dienen als trainer en in de zomer van 2018 terugtreden: hij liet zijn contract vorige week met twee seizoenen inkorten tot medio 2018.

Denk je dat Antoine Griezmann echt nog anderhalf jaar bij Atlético Madrid blijft?

Meer nieuws

EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
1
Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
4
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
4
Prachtig gebaar van spelersgroep Vitesse: 'Op naar de twee miljoen!'
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
2
Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties