Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Op dit moment is het gemiddelde van Donyell Malen echt indrukwekkend'

Laatste update:

Malen liet zich donderdag in de streekderby tegen Willem II (0-3) met een doelpunt en een assist ook weer gelden en geniet van zijn nieuwe rol. Hij lijkt goed te renderen met De Jong als nummer tien in zijn rug. "PSV heeft echt gezocht op het middenveld. Mark van Bommel wil graag die twee controlerende spelers op het middenveld hebben", analyseert PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad het systeem van de regerend landskampioen.

"De Jong is dan nu de nummer tien geworden samen met Malen en dat lijkt wel een aardige combinatie. Op dit moment is zijn gemiddelde echt indrukwekkend." In zijn periode bij FC Twente was De Jong ook gedurende een periode 'een nummer tien', met Marc Janko in de punt van de aanval. "Dat is wel iets wat De Jong kan invullen. Hij trekt ruimtes voor Malen als het kan en andersom. Kortom, dat ziet er eigenlijk wel aardig uit en ik denk ook dat dat zo blijft staan in de laatste wedstrijden."

Meer: PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland

"De Jong is een teamspeler, die zal daarom ook niet gaan mopperen", denkt Elfrink. Malen zelf denkt niet dat hij beter uit de voeten kan in de punt dan op de flank. "Ik denk niet dat ik meer een spits ben dan een vleugelspeler, ik kan op beide posities goed uit de voeten. Ik vind het fijn om een beetje op links, een beetje op rechts en een beetje in het midden te lopen. Een beetje van alles, haha."

-

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
27
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
34
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties