Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Op dit moment zijn er tegengestelde belangen binnen Feyenoord'

Laatste update:

Van Marwijk had het vertrek van Rick Karsdorp (naar AS Roma) en Terence Kongolo (naar AS Monaco) naar eigen zeggen niet aan zien komen. Verder tekende Eljero Elia bij Medipol Basaksehir, keerde Steven Berghuis terug bij Watford en stopte Dirk Kuyt als profvoetballer. "Maar je weet als club dat er op elk moment spelers van je kunnen worden gekocht. Ook op het allerlaatste moment. Daar kun je boos om worden, maar je kan het niet veranderen", zegt de bondscoach van Saoedi-Arabië.

Het is volgens Van Marwijk belangrijk dat een club voorbereid is op vertrekkende spelers. Zo stelt de oefenmeester dat er altijd een schaduwlijstje ligt. "Zelfs bij de amateurs hebben ze al een idee wie ze moeten halen als de plaatselijke linksbuiten vertrekt", vertelt Van Marwijk. "Maar soms heb je schaduwlijstjes met vijf spelers die je graag wilt hebben en dan blijkt iemand die daar niet op staat juist een voltreffer. Het blijft dus lastig. Zeker nu iedereen weet dat er momenteel veel geld is bij Feyenoord."

"Op dit moment zijn er tegengestelde belangen binnen de club. Aan de ene kant verkoop je het liefste niemand en ga je met een complete selectie de Champions League in. Maar aan de andere kant is er ook het financiële belang", vervolgt de oefenmeester, die zelf tweemaal aan het roer stond bij Feyenoord. Hij snapt wel dat de club Kongolo en Karsdorp verkocht heeft. Volgens hem zijn spelers op gegeven moment ook toe aan een stap. "Die belangen lopen momenteel door elkaar bij Feyenoord. Al geldt dat voor bijna alle clubs. Alleen de allergrootsten kunnen megabedragen weigeren. Op Lionel Messi of Cristiano Ronaldo bijvoorbeeld."

Kan Feyenoord komend seizoen opnieuw meedoen om het kampioenschap?

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties