Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Op een na minst gepasseerde doelman van Europa verlengt bij AZ

Laatste update:

Bizot werd dit seizoen negen keer gepasseerd in de Eredivisie; volgens AZ slikte alleen Liverpool-doelman Alisson Becker minder tegendoelpunten (zes) in een landelijke competitie in Europa. Bovendien evenaarde Bizot in het kalenderjaar 2019 een bijna vijftig jaar oud landelijk record van Heinz Stuy: die hield in 1979 in dienst van Ajax 31 keer de nul in officiële wedstrijden en Bizot deed datzelfde in 2019.

Bizot verliet Racing Genk in 2017 voor AZ en stond sindsdien 115 keer onder de lat in officiële wedstrijden. Liefst 56 keer, bijna de helft van zijn optredens, was hij goed voor een clean sheet. "Ja, ik zit hier al vrij lang. Waarom klikt het zo goed? Omdat het gevoel hier gewoon ultiem is. De connectie met de club, de fans en de omgeving. Dat is gewoon optimaal", legt hij uit.

"In tweeënhalf jaar heb ik ontzettend veel geleerd. Ik ben een betere keeper en een beter mens geworden", zegt Bizot over zichzelf. Directeur voetbalzaken Max Huiberts noemt hem een 'heel stabiele factor' in het team van AZ. "We zijn dus blij dat we met zijn contract hebben kunnen verlengen. Hij kwam al als een ervaren keeper bij ons binnen maar heeft zich nog steeds kunnen ontwikkelen. Het is echt een professional."

Meer nieuws

Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
3
Reddingsplan van Vitesse op losse schroeven door GelreDome
6
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
6
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
12
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties