Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Op mentaal gebied moet ik eigenlijk doorselecteren'

Laatste update:

De fut is er (even) uit bij Feyenoord, dat ook in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo al een slechte indruk maakte. Koeman merkte na de nederlaag tegen sc Heerenveen al dat er iets niet goed zat in zijn groep, zo vertelt de coach aan het Algemeen Dagblad. De coach zag zijn spelers even minder trainen en de acceptatie naar elkaar toe was ook minder dan eerder dit seizoen. Een gesprek volgde: "En het gaat nu gelukkig weer beter", zei Koeman.

Toch is de coach niet tevreden: "Op mentaal gebied zou ik eigenlijk moeten doorselecteren. Bij een club als Feyenoord gaat dat echter niet zo simpel", doelde Koeman op de schuld van Feyenoord, die nog altijd ruim tien miljoen euro bedraagt. Feyenoord staat na afgelopen weekend zes punten achter op koploper Ajax en speelt dit seizoen nog tegen Vitesse, Heracles Almelo, ADO Den Haag en NAC Breda.

Ronald Koeman is te kritisch

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
5
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
66
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties