Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Op 1 september begint het echt

Laatste update:

Het is de tijd van speculatie en discussie over wat gaat komen. Wie gaat er degraderen? Welke ploeg gaat onverwachts hoge ogen gooien en wie wint de landstitel? We kunnen er pas serieus op ingaan op 1 september. Het is de realiteit waar elke club mee moet leren leven. Het seizoen starten en na een aantal wedstrijden pas weten welke selectie je definitief tot de beschikken hebt. Dan pas kun je echt zeggen wat je doelstellingen zijn.

Zowel Ajax als PSV worden als vanouds getipt als titelkandidaten. Logisch, want beiden hebben prima selecties. PSV heeft zich met onder andere Jermain Lens en Marcus Berg goed versterkt in de voorhoede en heeft daarmee een zeer compleet team gekregen. Maar kan de club een verkoop van spelers als Ibrahim Afellay en Balázs Dzsudzsák voorkomen?
Ajax daarentegen is nog druk bezig met het zoeken naar versterkingingen. Het zal wat dat betreft jaloers hebben gekeken naar PSV toen zij Lens wist te halen. Ajax is nu zelf bezig met Daniël de Ridder, Mido en Leonardo. Alle drie toch niet de spelers waar een kampioenskandidaat zich mee bezig moet houden. Met Mounir El Hamdaoui heeft Ajax in ieder geval wel een aanvallende versterking binnen gehaald. Maar ook Ajax moet oppassen dat het eind deze maand niet één of meerdere sterkhouders verliest. Het zou zomaar kunnen gebeuren dat spelers uit het rijtje Luiz Suarez, Maarten Stekelenburg en Gregory van der Wiel Amsterdam zullen verlaten.

Zo heeft elke club de komende weken nog zijn onzekerheden. Op 1 september weet Twente of het nog beschikt over Bryan Ruiz, Cheick Tioté en Douglas. Dat is een verschil tussen titelkandidaat en meedoen voor de plaatsen die recht geven op een ticket voor de Europa League. Daartegenover staat dat er ook nog wel wat clubs zijn die zich meer zorgen maken over het binnenhalen van spelers. Feyenoord is nog steeds op zoek naar een spits. Vitesse heeft de selectie nu nog kleiner dan de gemiddelde amateurvereniging in de eerste klasse. Beiden willen zich wel graag versterken maar kunnen het simpelweg niet doordat het geld op is.

De Eredivisie is dus van start gegaan in een periode van onzekerheid. Het is een competitie in de competite. Wie behoudt zijn beste spelers, wie heeft de scouting in orde en wie kan en durft snel te handelen. 1 September zijn de kaarten geschut en kan de competie echt beginnen.

Meer nieuws

Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3
Prachtig gebaar van spelersgroep Vitesse: 'Op naar de twee miljoen!'
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
2
Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
11
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties