Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Op termijn moet ik van mezelf bassispeler worden bij Feyenoord'

Laatste update:

"Ik wil de Kuip structureel halen en in de toekomst graag een belangrijke speler voor deze club worden", aldus Burger in het Algemeen Dagblad. "Ook al ben ik pas zeventien, kan het wat mij betreft natuurlijk niet snel genoeg gaan. Al weet ik ook dat je soms geduld moet hebben. Maar spelen in De Kuip, dat is zo ontzettend mooi."

Burger zegt dat hij al kleine jongen als op de tribune zat bij Feyenoord en op de foto ging met spelers als Jordy Clasie, Tonny Vilhena, John Guidetti en Denny Landzaat. Hij 'droomde' ervan om zelf een keer voor Feyenoord te spelen en hoopt dat zijn eerste minuten tegen Trencín de opmaat vormen voor 'een mooie loopbaan'.

"Ik had het er laatst nog met mijn ouders over, ik plan heel duidelijk mijn loopbaan, voor zover dat kan natuurlijk. Maar het ondertekenen van mijn eerste contract, voor het eerst meetrainen met de selectie, mijn debuut in het eerste elftal, het is allemaal sneller gegaan dan ik had gedacht", aldus Burger, die eerder voor Excelsior, SHO en ZBVH speelde. Zijn contract loopt tot medio 2020 door.

Moet Wouter Burger meer kansen krijgen in Feyenoord 1?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
7
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
53
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties