Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Op training bij Ajax zet ik mijn lichaam erin en dan vallen ze wel eens om'

Laatste update:

Met zijn 1,93 meter verwachten outsiders dat Dijks het niet moet hebben van zijn snelheid, maar dat is volgens de speler zelf een misvatting. "Ik bedacht me laatst al dat ik graag een keer zou willen sprinten tegen die Narsingh. Veel mensen denken over me: 'Die lange kan toch niet zo snel zijn?' Maar ik ben de op twee na snelste van de selectie. Echt waar!", zo beweert de negentienjarige verdediger.

Van iemand met zijn lengte wordt juist verwacht dat hij sterk is in de lucht, maar paradoxaal genoeg is dat juist weer niet het geval. "Ik kan niet goed timen ofzo. In de jeugd riep de tegenpartij altijd bij de corners: 'Let op die lange!' Dan dacht ik: 'Dat hoeft niet hoor, ik kan toch niet koppen'. En als ik dan een keer kop, heb ik koppijn. Nee, daar is in de jeugd nooit op getraind. Gek eigenlijk."

Wel kan hij bogen op een imposant fysiek, zeker voor een jongen die nog twintig jaar moet worden. "Er spelen hier veel kleine, beweeglijke mannetjes, hé. Op de training zet ik m'n lichaam erin en dan vallen ze wel eens om", lacht hij. Dijks moet nog wel altijd wennen aan zijn nieuwe status als speler van Ajax 1. "In het begin had ik ook nog zoiets van: Wow, De Boer praat gewoon tegen me. Laatst tegen Southampton schold hij me verrot. Ik stond lucht te dekken volgens hem. 'Weer ik', wilde ik zeggen. Maar dat kan natuurlijk helemaal niet."

-

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
61
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
18
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
9
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
16
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties