Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Op versterkingen wachtende Advocaat neemt talenten mee naar Spanje

Laatste update:

Het is de pas aangetreden technisch directeur Frank Arnesen vooralsnog niet gelukt om aanwinsten naar De Kuip te halen. Feyenoord zou onder meer op zoek zijn naar een spits die als back-up en/of concurrent van Nicolai Jörgensen kan dienen. In de afgelopen week passeerden onder meer de namen van Club Brugge-aanvaller Jelle Vossen en Flora Tallinn-talent Erik Sorga de revue in het geruchtencircuit.

Advocaat heeft wel de jonge verdedigers Ramon Hendriks en Denzel Hall, allebei achttien jaar oud, meegenomen naar Spanje. Wouter Burger, die op huurbasis mag vertrekken en onlangs een overgang naar ADO Den Haag af zag ketsen, is eveneens mee. Marouan Azarkan, Nouafal Bannis en Achraf El Bouchataoui hebben daarentegen geen uitnodiging gekregen. Zij hebben zich inmiddels weer aangesloten bij de selectie van Feyenoord Onder-19.

De geblesseerden Rick Karsdorp, Ridgeciano Haps en Sven van Beek zijn ook op het vliegtuig gestapt en zij zullen in het Marbella Football Center verder werken aan hun herstel. Feyenoord speelt woensdag een oefenwedstrijd tegen het TSG Hoffenheim van trainer Alfred Schreuder, waarna op zaterdag een vriendschappelijk treffen met Borussia Dortmund volgt. De Rotterdammers hervatten de Eredivisie op zaterdag 18 januari met een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen.

Denk jij dat Feyenoord deze maand nog aankopen gaat doen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
1
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
5
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties