Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Op zijn eerste dag ging Erik ten Hag met pionnen in de kofferbak naar Man Utd'

Laatste update:

Kraay jr. zegt dat de manager, die vorige week met de winst van de EFL Cup de eerste prijs in zes jaar won bij the Red Devils, 'dit succes bij United verdient'. "Mensen beseffen zich niet dat Erik door een mijnenveld heeft moeten lopen bij United in zijn eerste vijf maanden. Het was een complete chaos daar en er werden daarnaast nog extra mijnen gelegd door Cristiano Ronaldo", aldus de verslaggever van ESPN, die zegt dat de ex-trainer van Ajax naar United ging 'omdat hij de potentie van de club en de uitdaging zag'. "Je weet wat Louis van Gaal tegen hem gezegd heeft, hè? 'Erik, het is een bende bij United. Ga er niet heen.'"

Meer: Erik ten Hag reageert met duidelijke woorden op beschuldiging van Wayne Rooney

Ten Hag deed niets met het advies van Van Gaal en tekende afgelopen zomer een contract voor drie seizoenen bij the Mancunians. "Erik had er geen moeite mee om de bende op te ruimen en om langs de landmijnen van Ronaldo te lopen", vervolgt Kraay jr. De oud-voetballer geniet van de stijl van Ten Hag. "Wat zo bijzonder aan hem is, is dat hij gewoon down to earth is en niet in de spotlights hoeft te staan. Hij is niet zoals José Mourinho. Op zijn eerste dag bij United ging hij met een busje naar de club met zijn eigen pionnen in de kofferbak. Dat vat hem volledig samen."

Kraay jr. vertelt dat Ten Hag ontzettend hard heeft moeten werken om te komen waar hij nu staat en dat het hem tijdens zijn beginperiode bij Ajax niet makkelijk werd gemaakt. "Voordat hij zijn eerste titels bij Ajax won werd hij belachelijk gemaakt om zijn sterke accent. Mensen imiteerden hem in komedieshows op de Nederlandse televisie. Iedereen zei dat een trainer met zo'n accent niet zou werken bij een grote club als Ajax. Toen ze eenmaal prijzen pakten, zei iedereen dat dat het werk was van technisch directeur Marc Overmars." De verslaggever van ESPN zegt dat Ten Hag pas credits kreeg 'toen Europese giganten als Real Madrid en Juventus werden verslagen'. "Daarom zeg ik: 'Lach Ten Hag niet uit en onderschat hem nooit'. Erik overstijgt altijd alle verwachtingen."

Zwijnenberg geeft aan dat hij soms vloekend en tierend voor de televisie zat als hij hoorde wat er gezegd werd over zijn beste vriend. "Zo veel mensen hebben vooroordelen over hem. Zelfs voordat hij naar United ging, waren sommige uitspraken echt schandalig. Maar het bijzondere aan Erik is dat hij nooit emotie toont richting de mensen die kritiek op hem hebben of hem belachelijk maken. Ik denk dat het hem alleen maar meer pusht om iedereen het ongelijk te bewijzen. Hij heeft ze allemaal de mond gesnoerd in het verleden en doet nu hetzelfde. Erik ging naar United met de volledige overtuiging dat hij prijzen ging winnen."

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
0
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
5
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties