Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Op zijn hoogtepunt is Paul Pogba de beste middenvelder van Europa'

Laatste update:

Mourinho was huiverig om Pogba op te stellen als spelmaker, maar tegen Huddersfield mocht de vedette wel achter spits Marcus Rashford spelen. "Als je met een glimlach op het veld wilt staan, aanvallend wilt voetballen en doelpunten wilt maken, dan begint dat allemaal bij de trainer", stelt Neville bij de BBC. "En Ole oogde de afgelopen wedstrijden erg gelukkig en zei de juiste dingen."

"De beste man op het veld, en op zijn hoogtepunt de beste middenvelder van Europa, was Paul Pogba. Hij heeft achttien verschrikkelijke maanden achter de rug, vanwege zijn moeizame relatie met de manager", weet de voormalig speler van Manchester United en Everton. "Nu lijkt hij ontketend. Hij oogt vrij op het veld en speelt alsof hij alles kan. Hij speelt met een vorm van arrogantie en zijn passing was was weer opperbest."

"Als hij op zijn top is, is hij de beste speler van de club. Met zulke optredens zou hij elk seizoen twaalf tot vijftien doelpunten moeten kunnen maken. Dat is hem in zijn carrière nog niet gelukt, maar die potentie heeft hij wel", vindt Neville, die denkt dat Pogba in januari zou zijn vertrokken als Mourinho was aangebleven als trainer. "Ik denk dat ze hem dan waren kwijtgeraakt. Het was duidelijk dat ze geen goede relatie hadden. Hij moest op het laatst zelf plaatsnemen op de bank. Maar in de afgelopen paar wedstrijden was hij fantastisch."

-
Is Paul Pogba op zijn top de beste middenvelder van Europa?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties