Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Opeens doen mensen alsof Tapia een nieuw wereldwonder is'

Laatste update:

De icoon vindt dat 'enige terughoudendheid' op zijn plaats is, zo schrijft hij in zijn column voor het Algemeen Dagblad. Hij verwijst naar de complimenten die Renato Tapia de afgelopen weken ten deel is gevallen: "Opeens doen mensen alsof Tapia een nieuw wereldwonder is op de Nederlandse velden. Terwijl ik hem wekelijks ballen zie inleveren, dat geloof je bijna niet."

"Gisteren (zondag, red.) zag ik hem weer binnen dertig seconden een bal inleveren die zomaar de 1-0 voor Sparta had kunnen opleveren. Maar de mensen stonden weer op de banken", aldus Van Hanegem, die eraan toevoegt meer vertrouwen te hebben in verdedigingspartner Sven van Beek. De 22-jarige Tapia kwam dit seizoen overigens zeven keer in actie in de Eredivisie.

Een HEERLIJK stukje tv?? zojuist: een doelpunt van N.E.C. Nijmegen wordt afgekeurd, maar dan krijgt Hans Kraay jr. een appje van Danny Makkelie....

Pascal Kamperman heeft het niet meer ????

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 15 december 2017

Van Hanegem gaat in zijn column ook nog in op de 'bijzonder matige arbitrage' in de Eredivisie: "En bovendien gunnen die heren elkaar het licht in de ogen niet", zo verwijst hij naar het appje dat Danny Makkelie vrijdag naar presentator Hans Kraay jr. stuurde om aan te geven dat Pol van Boekel in de wedstrijd tussen NEC en Helmond Sport een doelpunt van de thuisploeg ten onrechte had afgekeurd.

"Dat noemen ze in huize Van Hanegem nou een schoolvoorbeeld van stiekem en gluiperig. Bovendien zie ik dezelfde Makkelie zelf al jarenlang een partij fouten maken, dat je denkt: als Van Boekel dat allemaal naar Kraay had ge-sms't, dan had hij nu geen beltegoed meer gehad", besluit de 73-jarige Van Hanegem.

De arbitrage in de Eredivisie is 'bijzonder matig'

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
4
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
5
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
10
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
8
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
35

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties