Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Open sollicitatie van Patrick Kluivert: 'Tuurlijk kan ik Ajax helpen'

Laatste update:

"Ik zit hier niet om nu een vacature op te eisen", zegt Kluivert als hij gevraagd wordt naar een mogelijk dienstverband in de Johan Cruijff ArenA. "Het doet natuurlijk wel pijn om je club zo te zien."

"Wie weet, wie weet. Ik heb nog met niemand gesproken", is de oud-international duidelijk. "Tuurlijk kan ik Ajax helpen. Ik ben zeker een Ajax-man." Khalid Boulahrouz vraagt zich af waarom Kluivert nog niet gepolst is.

"Dat is een goede vraag, dat vraag ik mezelf ook af", reageert hij. Ruud Gullit weet nog een naam van mogelijk geschikte kandidaat. "Het is hetzelfde als met Clarence Seedorf."

"Die heeft gesolliciteerd, een brief geschreven en geen antwoord gehad. Helemaal niks. Wat ik vervelend vind... Als zij (Kluivert en Seedorf, red.) in het buitenland komen, gaan er deuren open voor ze. Waar ze ook komen. Maar in Nederland..."

Presentator Wytse van der Goot vraagt Kluivert vervolgens of hij 'erkenning mist in Nederland'. "Ik mis helemaal niks", reageert de ex-speler van onder meer Ajax en FC Barcelona. "Ik ben ook niet op zoek naar erkenning. Ik weet wat ik heb gedaan en daar ben ik blij mee en trots op."

"Ik verwacht niks van niemand. Maar het zou wel leuk zijn. Dus zo sta ik er in", aldus Kluivert, die in zichzelf eerder een trainer dan een technisch directeur ziet. "Ik denk wel dat ik geschikt ben voor Ajax. Ik denk dat ik op persoonlijk vlak mijn ervaringen goed kan overbrengen op de spelers."

Meer nieuws

Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: 'Klopt dat?'
0
Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan vandaag nog kampioen worden
0
FC Twente hard op weg naar Champions League-voorrondes na overwinning op Almere
10
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
10
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Sheffield United
3
Live meepraten in de Premier League: Everton - Liverpool
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties