Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Openda voegt zich bij onder meer Messi en mag hopen op prachtige prijs

Laatste update:

Openda werd tussen 2020 en 2022 door Club Brugge verhuurd aan Vitesse. Voor de Arnhemse ploeg maakte de aanvaller in 88 wedstrijden liefst 37 goals en was hij 11 keer de man van de assist. Brugge verkocht de pijlsnelle spits in de zomer van 2022 voor een kleine tien miljoen euro aan Lens, dat volop in de race is voor directe Champions League-kwalificatie. Daarvoor moet het wel zijn tweede plaats zien te behouden ten koste van Olympique Marseille, dat met drie wedstrijden te gaan twee punten minder heeft. De motor in de ploeg is aanvoerder Fofana, die verdedigend veel oplost en ook aanvallend zijn bijdrage heeft.

Op Fofana na zijn alle genomineerden terug te vinden in de top tien van het topscorersklassement. Openda staat op negentien treffers, net als Folarin Balogun. Laatstgenoemde, die dinsdag bekendmaakte voor de Verenigde Staten uit te zullen komen, is ondanks zijn fenomenale seizoen niet genomineerd. Datzelfde geldt voor Habib Diallo, die namens RC Strasbourg al twintig keer scoorde. Messi (15 goals), David (21) en Mbappé (26) zijn dat dus wel. Wat verder opvalt is dat Alexandre Lacazette, tot op heden goed voor 24 goals, niet is genomineerd.

Openda staat met Lens op het punt om historie te schijven. De laatste keer dat de club uitkwam in de Champions League, was in het seizoen 2002/03. Openda kwam in zijn eerste twee duels voor de Noord-Fransen nog niet tot scoren, maar vond daarna het net in vier opeenvolgende wedstrijden. Tegen Toulouse maakte hij een hattrick, maar met name op 12 maart vulde Openda de krantenkoppen. Op bezoek bij Clermont Foot (0-4) maakte hij namelijk een hattrick binnen vier (!) minuten. Op 6 mei waren Openda en Fofana nog verantwoordelijk voor de mogelijk cruciale 2-1 zege op Marseille.

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
3
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
17
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
50
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
32
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties