Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Openlijke flirt met Ajax: 'Voetballend zou ik daar in ieder geval passen'

Laatste update:

De 3-0 zege op Almere City FC van afgelopen zaterdag betekende voor Gorter en Go Ahead de 23ste clean sheet van het seizoen, waarmee het record van Van Leeuwen uit het seizoen 1970/71 uit de boeken werd geschoten. En dus wordt zijn naam steeds vaker genoemd bij clubs uit de Eredivisie, waaronder Ajax, waar Gorter bij een vertrek van Kjell Scherpen eenzelfde route zou kunnen doorlopen. "Ik zal niet ontkennen dat ik het ook heb gehoord. Eerlijk gezegd zou ik het een heel mooie stap vinden. Ik ben jong en het is echt niet zo dat ik nu al ten koste van alles in de Eredivisie moet keepen", vertelt Gorter.

Een overgang naar Ajax zou voor Gorter een terugkeer betekenen bij de club waar hij tussen 2010 en 2014 de jeugdopleiding doorliep. "Voetballend zou ik er in elk geval zeker passen. In het huidige topvoetbal is het, denk ik, zeventig procent echt keeperswerk en dertig procent meevoetballen. Ik durf wel te zeggen dat ik op dat vlak bij de beste keepers van Nederland behoor. Dat komt echt door Ajax. Daar kwam het voor dat je je handschoenen binnen kon laten liggen en alleen maar meedeed met de positiespelletjes. Daar heb ik veel aan gehad", is Gorter Ajax dankbaar.

Potentiële Oranje-doelman noemt opmerkelijk voorbeeld: 'Kijk naar De Roon'

Een openhartige Jay Gorter vertelde in maart openhartig over zijn doelen en drijfveren.Lees artikel

"Bij Go Ahead ben ik ook vaak bepalend in de opbouw, dat is een keeper bij Ajax nog meer", gaat Gorter verder. De doelman is pas bezig aan zijn tweede seizoen bij Go Ahead, dat hem in 2019 overnam van AZ. "Ik heb geen enkele angst in grote ruimtes te spelen. Ik hou er zelfs van als ik een te korte terugspeelbal krijg, even een spits uit te spelen om zo een nieuwe situatie voor de opbouw te kunnen creëren. Keepers worden in de opbouw steeds belangrijker."

Denk jij dat Ajax een logische vervolgstap is voor Jay Gorter?

Meer nieuws

Thibaut Courtois keert zaterdag terug onder de lat bij Real Madrid
0
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
0
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
5
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
73
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
20
Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties