Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opgeleefde Balotelli kan eerste nederlaag van stuntploeg niet voorkomen

Laatste update:

Vanaf de eerste minuut had de trotse koploper het al moeilijk tegen het georganiseerde Caen. De formatie uit Normandië verloor de laatste drie wedstrijden in de Ligue 1 en wilde met een dichtgetimmerde defensie een nieuwe nederlaag voorkomen. Dit strijdplan pakte prima uit, want Nice kon geen kansen creëren. Al counterend kwamen de gastheren wel tot een paar fraaie mogelijkheden, waarvan de beste zich vijf minuten voor rust aandiende. Ronny Rodelin werd in het strafschopgebied onderuit gehaald waarna de toegekende penalty door Ivan Santini werd benut.

In de tweede helft was Nice wel wakker en begon de ploeg kansen te creëren. De opgeleefde Mario Balotelli, dit seizoen al goed voor zes doelpunten in evenveel wedstrijden, kreeg de grootste van alle kansen. Na goed voorbereidend werk van Younès Belhanda trof de spits de paal. Les Aiglons drong hierna wel aan, maar Caen gaf geen krimp en trok de wedstrijd uiteindelijk over de streep. Door de nederlaag kan Nice niet uitlopen op AS Monaco en blijft het gat drie punten.

-
Denk je dat Olympique Nice kampioen gaat worden?

Meer nieuws

Arne Slot over stap naar Liverpool: 'Alle vertrouwen in dat het rond gaat komen'
3
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
71
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
20
Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
31
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
33
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties