Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opgeluchte Ancelotti is Casillas dankbaar: 'Hij hield ons op de been'

Laatste update:

Henrikh Mkhitaryan raakte voor een leeg doel de paal en stuitte even later op Iker Casillas, die ook Kevin Grosskreutz van het scoren af hield. "Hij heeft ons op belangrijke momenten op de been gehouden en verrichte enkele cruciale reddingen", zei Ancelotti over zijn keeper. "Alle wedstrijden in deze fase van het toernooi zijn lastig, maar we hebben nu wel erg veel geluk gehad."

"We gaven cadeautjes weg, maakten veel fouten, toonden een gebrek aan zelfvertrouwen en moesten daardoor flink lijden", zag Ancelotti. "We zijn gelukkig met de plek bij de laatste vier, maar zeker niet met ons optreden." Cristiano Ronaldo kwam niet in actie: hij had nog teveel last van zijn knie. Volgens Ancelotti zal de Portugees wel op tijd hersteld zijn voor de halve finales.

Zonder Ronaldo wist Real niet te scoren in het Signal Iduna Park en daardoor kwam er een einde aan een imposante reeks. De Spanjaarden hadden tot het duel van dinsdagavond liefst 34 wedstrijden op rij gescoord in de Champions League, maar slaagden er in Dortmund niet in een doelpunt te maken. Ángel Di María miste na een kwartier spelen een strafschop.

-
Iker Casillas heeft bewezen dat hij de eerste doelman van Real Madrid moet zijn

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
6
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
7
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties