Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opgeluchte Kuyt dankt Feyenoord-fans: 'Dat vakkie zit helemaal vol'

Laatste update:

Kuyt erkende dat het een zware bevalling was voor Feyenoord, maar dat was ingecalculeerd. "Ik denk dat er een hoop gesproken zal worden over deze wedstrijd, maar we hadden maar één doelstelling en dat was winnen. En dat hebben we gedaan, dus fantastisch. We zitten in de halve finale van de beker, dat was het enige dat telt. De laatste weken kregen we veel goals tegen, met z'n allen, maar vandaag hebben we denk ik nul kansen weggegeven."

Kuyt zegt dat het zo nu eenmaal werkt in het bekervoetbal: verlies je niet, dan ga je door. Nu is het zaak voor Feyenoord om zich voor te bereiden op de uitwedstrijd tegen Ajax. Een 'hele mooie' wedstrijd, zo betitelde Kuyt de Klassieker. De zege op Roda JC kwam weliswaar niet eenvoudig tot stand, maar geeft Feyenoord wel degelijk vertrouwen volgens de geroutineerde aanvaller. "De organisatie stond als een huis. Als we het creëren van kansen kunnen verbeteren, dan is dit ook een manier om te spelen als het minder gaat."

Volgens de aanvoerder van Feyenoord verdiende ook de fans een compliment. Er werd de laatste week van alles gezegd en geschreven over de aanhang van de Rotterdammers, temeer daar een kleine groep 'supporters' besloot Marko Vejinovic te bedreigen en rond te scharrelen in de tuin van Michiel Kramer. "Maar dat vakkie daar zit gewoon helemaal vol en die gasten steunen ons door dik en dun", aldus Kuyt. "Laten we gewoon doorgaan met winnen."

-
Denk je dat Feyenoord zondag ook wint van Ajax?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties