Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opleider Ajax: 'De laatste dertig procent is toegevoegd bij Bazoer'

Laatste update:

Bij de recordkampioen is men trots op de doorbraak van Bazoer, maar de critici vinden het onzin om te stellen dat de middenvelder een product is van de jeugdopleiding. "Bazoer kwam op zijn zestiende van PSV. Op alle onderdelen moest er van alles verbeteren om een meerwaarde te kunnen zijn bij Ajax 1", zegt Ruben Jongkind, een van de schrijvers van 'plan Cruijff', echter in De Volkskrant.

"De laatste dertig procent is toegevoegd", vindt Jongkind. "Je kunt niet zeggen: hij is honderd procent revolutie. Je kunt ook niet zeggen dat hij nul procent is." Vorig seizoen speelde Bazoer in Eindhoven voor het eerst tegen PSV: in deze wedstrijd kreeg hij nog een mobiele telefoon naar zich toegeworpen.

-
Denk je dat Riechedly Bazoer nu ook bij PSV in de basis had gestaan?

Meer nieuws

Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
5
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
12
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
7
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
33
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties