Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opleving FC Twente bij gehavend ADO Den Haag komt te laat

Laatste update:

De overwinning was verdiend, al werd het in de slotfase toch nog erg spannend. ADO miste door blessureleed de nodige spelers, maar daar was weinig van te merken. De ploeg van Henk Fraser was zeker in de eerste helft duidelijk de bovenliggende partij en het was eigenlijk een klein wonder dat het bij rust 'maar' 1-0 stond. ADO kende in ieder geval een droomstart en stond al binnen anderhalve minuut spelen op voorsprong, toen Thomas Kristensen bij de tweede paal een perfecte voorzet van Aaron Meijers binnen kopte.

Twente moest dus al vroeg in de achtervolging, maar kwam niet lekker in de wedstrijd. ADO bleef de gevaarlijkste ploeg en Ludcinio Marengo probeerde het met een schot vanuit de tweede lijn, dat op de lat uiteen spatte. Dit was de eerste van de drie keer dat ADO in de eerste vijfenveertig minuten het aluminium raakte: kort nadat Meijers net naast had geschoten raakte Tom Beugelsdijk de bovenkant van de lat, terwijl het schot van Kristensen via de binnenkant van de paal terug het veld in kwam. Kort voor rust redde Nick Marsman ook nog bij een grote kans voor Edouard Duplan.

ADO verdiende dus een ruimere voorsprong, maar moest bij rust genoegen nemen met een minimale marge. In de tweede helft probeerde de thuisploeg alsnog uit te lopen en dat lukte al vrij snel, omdat Bruno Uvini vijf minuten na rust ongelukkig hands maakte. De bal ging op de stip en Timothy Derijck stuurde Marsman beheerst de verkeerde hoek in: 2-0. Niet lang na dit doelpunt liet Marengo zich weer zien, maar de goed spelende aanvaller schoot ditmaal in het zijnet.

Hierna kwam Twente er zowaar aan te pas. Ziyech schoot bij zijn eerste kans net naast, terwijl Martin Hansen geweldig redde bij een kopbal van Zakaria El Azouzi en een van richting veranderd schot van Thomas Agyepong op de paal belandde. Twente voelde dat er misschien toch nog wel wat te halen viel in het Kyocera Stadion en na de schitterende 2-1 van Ziyech, tien minuten voor tijd, keerde de spanning in de wedstrijd weer helemaal terug. ADO werd naar achteren gedrukt, maar Twente slaagde er niet in om de gelijkmaker op het scorebord te brengen.

-

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
7
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
16
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties