Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opluchting bij Dolberg: 'Meer dan zeshonderd minuten, zeg je?'

Laatste update:

"Het is leuk om weer te scoren", aldus de negentienjarige Deen voor de camera van FOX Sports. "Het is echt een goed gevoel. Hoe lang het geleden was? Ik heb het niet bijgehouden. Meer dan zeshonderd minuten, zeg je? Wow, dat is wel wat te veel." Ondanks dat Dolberg minder scoort en niet meer zeker is van een basisplaats, is hij niet bezorgd.

Siem de Jong verdubbelt een paar minuten voor rust de voorsprong van AFC Ajax! ⚽

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 20 september 2017

"Hopelijk was vandaag een eerste stap. De trainer wil dat ik de Dolberg van vorig jaar laat zien en dat wil ik zelf ook. Soms is het moeilijk aan te geven waardoor het komt. Ik praat met Marcel Keizer en probeer goed te trainen", klinkt het. De overige Amsterdamse treffers werden gemaakt door Siem de Jong en Ruben Koorndijk (eigen doelpunt).

Voor De Jong betekende zijn treffer zijn eerste doelpunt voor Ajax sinds maart 2014. "Ik ben blij dat ik weer heb kunnen spelen", zei hij na afloop. "Het went snel om terug te zijn bij Ajax, het voelt vrij vertrouwd. Alles bij de club is bijna nog hetzelfde. De laatste drie jaar heb ik het lastig gehad en daarom en ik blij dat Ajax mij de kans geeft om hier te spelen."

KNVB Beker
SVV Scheveningen
1 - 5
Ajax

Meer nieuws

Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
9
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
32
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
6
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
18
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties