Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opluchting voor Verhoeven: 'Hele zomer dertig kilometer per dag gefietst'

Laatste update:

"Ik heb de hele zomer dertig kilometer per dag gefietst en zeker drie keer per week hardgelopen", beweert Verhoeven donderdag in De Telegraaf. Verhoeven volgt al jaren een strikt dieet en traint ontzettend veel, maar is nog altijd net zo zwaar als toen hij FC Volendam in 2009 verliet. "Hoeveel dat is, weet ik zelf niet eens."

Verhoeven stond tussen 2002 en 2009 al eerder onder de palen bij Volendam. Daarna maakte hij de overstap naar Ajax, waarna hij zich aan FC Utrecht verbond. De doelman heeft zich inmiddels neergelegd bij het feit dat hij niet afvalt. "Ik train ongelooflijk hard en eet goed. Op een gegeven moment moet je het zo laten", zo stelt de keeper, die in vijftien jaar tijd slechts één keer geblesseerd is geraakt.

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
0
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
0
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
0
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
1
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
166

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties