Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opmars FC Utrecht krijgt vervolg door late goal van aanvoerder Janssen

Laatste update:

Jordens Peters maakte na een jaar afwezigheid zijn rentree in de wedstrijdselectie van Willem II en de verdediger zag vanaf de bank hoe de eerste kansen van de wedstrijd voor zijn ploeg waren. Fran Sol kon na drie minuten spelen uithalen, maar wist zijn poging niet tussen de palen te krijgen, terwijl even later ook een goede inzet van Pol Llonch rakelings langs het doel van David Jensen ging. Aan de overkant roerde FC Utrecht zich na een kwartier spelen voor de eerste keer en Timon Wellenreuther moest in actie komen nadat een vrije trap van de bezoekers over alles en iedereen heen zeilde. De druk van FC Utrecht hield vervolgens aan en er volgden kansen voor Lukas Görtler en Urby Emanuelson, die echter allebei door Willem II onschadelijk konden worden gemaakt.

Met een halfuur op de klok leek Wellenreuther dan toch toe te moeten geven, maar de doelman zag tot zijn opluchting een kopbal van Janssen op de paal belanden. Aan de overkant zorgden Daniel Crowley en Donis Avdijaj weer voor gevaar namens de Tilburgers en vooral laatstgenoemde had het net moeten laten bollen na een combinatie met Crowley. Die misser leek op slag van rust een dure te worden toen Gyrano Kerk wel wist te scoren, maar zijn goal werd afgekeurd wegens buitenspel. Na de onderbreking was Kerk opnieuw snel gevaarlijk met een voorzet op Oussama Tannane, die echter niet wist te profiteren van het voorbereidende werk van zijn ploeggenoot.

Het spel golfde in de daaropvolgende fase met mogelijkheden voor onder meer Sol en opnieuw Tannane en Kerk heen en weer, zonder dat er echt grote kansen werden gecreëerd. Daar had verandering in kunnen komen als scheidsrechter Jochem Kamphuis met nog een dikke twintig minuten te gaan had geluisterd naar de protesten van de spelers van FC Utrecht toen Tannane in zijn rug geduwd leek te worden door Thomas Meissner, maar de arbiter weigerde naar de stip te wijzen. In de slotfase leek FC Utrecht met ballen op de paal van Lukas Görtler en een goed schot van Joris van Overeem de meeste aanspraak te maken op een overwinning. Door goed ingrijpen van Wellenreuther bij de kans voor laatstgenoemde leek het 0-0 te blijven, maar de doelman moest een paar minuten voor tijd toch capituleren. Waar Janssen in de eerste helft nog de paal trof met een kopbal, slaagde hij er uit een corner nu wel in om binnen te knikken.

-
Vind jij dat FC Utrecht het verdiende om te winnen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
7
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties