Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opmerkelijk: roep van fans zorgt ervoor dat Antwerp bekerhuldiging annuleert

Laatste update:

"De huldiging voor onze bekerwinst op het stadhuis, volgende week donderdag, gaat niet door", schrijft Antwerp. "RAFC wil de focus op het sportieve - het vervolg van de Champions' play-offs - leggen en tegelijk rekening houden met de feedback van onze fans die het een lastig tijdstip vinden om tijdig op de Grote Markt te geraken." Of de huldiging op een later moment alsnog plaatsvindt, wordt vooralsnog niet gecommuniceerd.

Meer: Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag | ‘Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp’

Afgelopen zondag veroverde de ploeg van trainer Mark van Bommel voor de vierde keer in de clubgeschiedenis de Belgische beker. In de bekerfinale werd Mechelen door treffers van Vincent Janssen en Michel-Ange Balikwisha met 0-2 verslagen. Behalve Janssen stonden ook Nederlanders Calvin Stengs, Jurgen Ekkelenkamp en Gyrano Kerk in de basis. Voor Van Bommel was het de eerste prijs in zijn trainerscarrière.

Daarnaast maakt Antwerp nog altijd volop kans op landskampioen te worden. Woensdagavond won de club uit de Belgische havenstad zijn eerste duel in de Champions' play-offs: Union St. Gilloise werd door treffers van Jurgen Ekkelenkamp en Mandela Keita met 0-2 verslagen. Met nog vijf wedstrijden te gaan bedraagt de achterstand van Antwerp op koploper Racing Genk nog maar twee punten.

Snap je het besluit van Royal Antwerp?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
4
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties