Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip

Laatste update:

Tijdens de thuiswedstrijd tegen Excelsior op zondag 19 mei moet Feyenoord de vakken X, R, S en T verplicht leeghouden. Daarnaast moet de club een boete betalen van 15.000 euro.

De aanklager betaald voetbal stelt onder meer dat 'bij het bepalen van de straf rekening is gehouden met de omvang van het vuurwerk tijdens de wedstrijd tegen FC Groningen, de gevaarzetting die daarmee is verbonden en de omstandigheid dat er sprake is van recidive op deze vakken'.

Seizoenkaarthouders op de betreffende vakken X, R, S en T krijgen van Feyenoord geen geld terug voor het missen van de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. De club wijst daarvoor naar de algemene voorwaarden.

Wel compenseert Feyenoord mensen die een ticket in de losse verkoop hebben gekocht op een van de vakken.

Voor Slot zal de straf als een teleurstelling komen. De succescoach beleeft tegen Excelsior zijn laatste wedstrijd in dienst van Feyenoord. Slot staat op het punt om te tekenen bij Liverpool. De overgang is volgens Fabrizio Romano inmiddels volledig rond.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Feyenoord mag hopen op terugkeer van voormalig publiekslieveling'
16
Aandeelhouders Ajax eisen extra onderzoek naar Sven Mislintat
7
Deschamps heeft enorme verrassing in definitieve EK-selectie Frankrijk
37
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties