Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Opmerkelijke startbonus van 56.000 euro zorgt voor frictie in Londen'

Laatste update:

Sakho ging ervan uit dat hij dinsdagavond zou starten en was zo ontevreden over de beslissing van Moyes dat hij direct naar huis wilde, zo schrijven Britse media. Hij werd uiteindelijk ervan overtuigd om op de reservebank plaats te nemen. De 27-jarige aanvaller startte dit seizoen niet één keer in een competitieduel en hij is naar verluidt van mening dat dit niet om sportieve redenen is. Sakho krijgt immers een riante bonus voor elke basisplaats in een Premier League-wedstrijd.

Een overgang van Sakho naar West Bromwich Albion liep afgelopen zomer spaak, omdat een medische keuring een rugblessure aan het licht bracht. De aanvaller ondertekende vervolgens een nieuwe overeenkomst met West Ham, inclusief een bonus van 56.000 euro voor elke basisplaats in de competitie. Dat betekende ruim een verdubbeling van zijn weeksalaris, maar Sakho kwam dit seizoen in de Premier League alleen veertien keer als invaller binnen de lijnen.

Moyes liet een week geleden in het Premier League-duel met Arsenal (0-0) liefst vier spitsen op de bank en koos voor de vleugelaanvallers Michail Antonio en Marko Arnautovic. Drie dagen later mocht Sakho ook niet tegen Stoke City (0-3) starten, maar als invaller maakte hij wel zijn tweede competitietreffer van het seizoen. Dinsdagavond mocht hij eveneens invallen. Elke invalbeurt in de Premier League is goed voor 'slechts' de helft van het bedrag; voor andere toernooien zijn geen afspraken gemaakt.

Sakho wil West Ham in januari verlaten, maar de vraagprijs van de Oost-Londenaren, ongeveer zeventien miljoen euro, schrikt vrijwel alle geïnteresseerde clubs af. De spits werd drie jaar geleden voor 4,5 miljoen euro van FC Metz overgenomen.

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties