Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opmerkelijke wending: Valdés kan transfer vergeten

Laatste update:

Vicevoorzitter Vadim Vasilyev bracht naar buiten dat het aantrekken van de Spaans international echter als te risicovol wordt beschouwd. Valdés raakte eind maart zwaar geblesseerd aan zijn knie en kan waarschijnlijk pas in november zijn rentree maken. Dat gebeurt echter niet in het shirt van Monaco. "Hij is geblesseerd en wordt niet gecontracteerd", luidt het.

Die plotselinge wending is opvallend, aangezien de nummer twee van de Ligue 1 al langere tijd op de hoogte was van het blessureleed bij de 32-jarige sluitpost. Of er behoudens het euvel aan zijn knie nog andere fysieke ongemakken aan het licht zijn gekomen, is dan ook de vraag. Valdés blijft door de afwijzing clubloos en zal de komende maanden verder moeten zoeken naar een nieuwe werkgever.

Denk jij dat Víctor Valdés nog een nieuwe club gaat vinden deze zomer?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties