Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opmerking over Ten Hag valt heel slecht: 'Wanneer heb je dat gehoord?'

Laatste update:

Presentator Richard Keys van beIN SPORTS vroeg zich na afloop van het duel tussen Manchester United en Atlético Madrid (0-1) af of Ten Hag wel geschikt is om het stokje over te nemen van Rangnick. "Hij kan spelers niet beter maken", zo luidde het oordeel. Nigel de Jong was duidelijk verbaasd door deze opmerking. "Ik heb nooit gezegd dat hij spelers niet beter kan maken, wanneer heb je dat gehoord?" Keys counterde door te zeggen dat De Jong had aangegeven dat Ten Hag de eindverantwoordelijkheid over het aankoopbeleid moet krijgen bij Manchester United, anders zou zijn aanstelling verspilde moeite zijn.

Meer: Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: ‘Als jij je werk zou doen...’ | Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen

"Is het niet de taak van Ten Hag om de spelers die hem worden geschonken beter te maken?", vroeg Keys vervolgens aan De Jong. "Als een spelersgroep er voor een langere periode is, vier jaar zelfs, met ongeveer drie tot vier managers. En geen enkele manager heeft deze spelers beter kunnen maken. Dan zal ook Ten Hag niet de juiste persoon zijn om deze spelers beter te maken. Elke manager heeft vers bloed en aankopen nodig. Dat is gewoon een feit. Het ligt er ook aan wanneer hij wordt aangesteld. In de zomer heeft hij tijd om de nodige aanpassingen door te voeren. Maar in de winterstop zal het een heel ander en dus moeilijk verhaal worden", waarschuwde De Jong.

"Ten Hag zal echt zijn eigen aankopen nodig hebben, mochten ze voor hem kiezen", ging de oud-international van Oranje verder. "Maar dat betekent niet dat het merendeel van de spelers van Manchester United moet vertrekken. Maar Ten Hag zal wel heel eerlijk moeten zijn door te zeggen tegen de spelers: 'Luister, je zult wellicht niet mijn eerste keus zijn en iedereen begint wat mij betreft vanaf nul. En ik zal spelers binnenhalen waar ik van denk dat ze in mijn systeem en filosofie passen. Maar als je wil vechten voor je plek, ben je meer dan welkom. Maar de deur staat open voor je om een andere club te vinden'. Zo zal Ten Hag te werk moeten gaan, dat is echt belangrijk", gaf de analist mee aan de Ajax-coach.

'Erik ten Hag wil 'heel graag' het gesprek aan met Manchester United'

De coach van Ajax zou niet onwelwillend tegenover de klus op Old Trafford staan.Lees artikel

Keys wilde daarna weten van De Jong waarom Ten Hag een betere optie zou zijn voor Manchester United dan Rangnick. "Dat vind ik moeilijk om te zeggen, want ik ken Rangnick daar niet goed genoeg voor", aldus de oud-speler. "Maar het enige dat ik over Ten Hag kan zeggen is dat hij ontzettend toegewijd is. Hij is 24 uur per dag met voetbal bezig en bezeten van het spelletje. Hij houdt er van om wedstrijden en spelers te analyseren en heeft ook oog voor statistieken. Daarnaast verzamelt hij geweldige mensen om zich heen, waardoor hij de juiste informatie ontvangt over zijn spelers", zo werd verwezen naar de technische staf van Ajax met mensen als Winston Bogarde en Michael Reiziger.

"Het is ook een echte people manager die graag overleg pleegt met zijn spelers en nooit de menselijke kant uit het oog verliest. Soms ziet hij een speler en zegt hij: 'Je krijgt twee dagen vrij en kom donderdag maar terug. Maar zorg er dan wel voor dat je optimaal traint', Hij geeft spelers vertrouwen, maar nogmaals: dat gebeurt allemaal bij Ajax. Daar is de teamspirit veel belangrijker dan bij veel grote clubs in Europa, waar veel vaker individuen rondlopen", aldus De Jong.

-
Denk jij dat Erik ten Hag bij Manchester United past?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties