Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opnieuw controverse over blessuretijd Feyenoord: 'Waar haalt hij dat vandaan?'

Laatste update:

"Het was een bijzondere avond, een hele rare wedstrijd", aldus Bruijn voor de camera bij ESPN. "Een beetje vergelijkbaar met de competitiewedstrijd die we vorig jaar speelden. Helaas verliezen we hem weer. Toen de 1-2 viel, dacht ik dat we het wel vol zouden houden met twee of drie minuten blessuretijd. Maar ik weet niet waar de scheids die zeven minuten vandaan haalt? Zoveel is er niet gebeurd naar mijn idee. Maar buiten dat mogen we niet zo laat nog tegengoals krijgen. Dat is balen."

Het is niet voor het eerst dat er controverse ontstaat over de blessuretijd bij een wedstrijd van Feyenoord. Afgelopen weekend besloot Danny Makkelie negen minuten bij te tellen rond de topper tegen PSV (2-2). Het leverde diep in blessuretijd de gelijkmaker op van Alireza Jahanbakhsh. Ditmaal ging het dus mis voor NEC, dat Paixão raak zag koppen op aangeven van Javairô Dilrosun. Laatstgenoemde leek Feyenoord in de verlenging in veilige haven te schieten met een schitterende goal, maar het was Bruijn die NEC alsnog de strafschoppen bezorgde.

"We komen nog heel goed terug, zelfs nog op voorsprong (in de verlenging, red.)", aldus de middenvelder. "Zelfs toen Feyenoord op voorsprong kwam zijn we nog teruggekomen. We hebben als team heel veel wilskracht getoond. Daar mogen we heel trots op zijn. Uiteindelijk is het jammer dat we met penalty's verliezen. Ik was ervan overtuigd dat we de penalty's zouden winnen. Wij hebben jongens in de ploeg die een goede penalty kunnen nemen. We hadden dit niet hoeven te verliezen."

Ilias Bronkhorst werd uiteindelijk de schlemiel van de avond, daar hij als enige zijn strafschop miste. "Het is logisch dat hij teleurgesteld is. Dat hoort er even bij", aldus Bruijn, die in de kleedkamer vooral teleurstelling zag. "Een aantal jongens is teleurgesteld, een aantal jongens zegt dat we keihard hebben gewerkt en trots mogen zijn. Dat is ook zo. Bij mij overheerst wel de teleurstelling. Het is echt ontzettend balen."

KNVB Beker
Feyenoord
4 - 4
NEC

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties