Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opnieuw een flinke tegenvaller voor Dani Alves in Spaanse gevangenis

Laatste update:

Alves beweerde dat er 'wederzijdse toestemming' was van de vrouw die hem beschuldigde van verkrachting. Volgens de rechter was er echter niet genoeg bewijs, waardoor het verzoek van de Braziliaan werd afgewezen. Bovendien denkt de rechtbank dat het vluchtrisico te groot is, gezien het feit dat Alves over veel geld beschikt. Een ander risico is dat de 126-voudig international naar Brazilië zou kunnen reizen als hij op vrije voeten is. Spanje kan hem in dat geval niet terughalen, daar beide landen geen uitwisselingsverdrag hebben.

Het is niet de eerste keer dat Alves een vervroegd vrijlatingsverzoek doet: enkele maanden geleden deed hij ook al een poging, maar dat verzoek werd afgewezen vanwege een hoog vluchtrisico. Hoelang Alves nog achter de tralies moet blijven, is vooralsnog onbekend. Daarnaast is het de vraag of hij ooit nog actief zal zijn als profvoetballer: nadat de rechtspoot in januari werd opgepakt, besloot zijn club UNAM Pumas zijn contract te ontbinden.

Alves wordt ervan beschuldigd afgelopen december een vrouw te hebben verkracht in het toilet van een nachtclub in Barcelona. De verdediger wijzigde al meerdere keren zijn verklaring. In februari bekende Alves volgens Marca een 23-jarige vrouw te hebben gepenetreerd in de nachtclub. Alle voorgaande verklaringen waren volgens Marca om ontrouw te verbergen in het huwelijk met zijn vrouw, die desondanks in maart bekendmaakte van hem te willen scheiden.

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
6
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
7
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties