Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opnieuw een klap voor Feyenoord: ook Timber moet maanden toekijken

Laatste update:

Timber raakte tijdens de met 5-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen FC Emmen geblesseerd en moest zich laten vervangen. De ernst van de kwetsuur was toen nog niet duidelijk, maar er werd wel gevreesd voor een lange afwezigheid van de middenvelder. Die vrees is volgens het AD terecht, want de komende maanden zal Timber niet in actie kunnen komen. Arne Slot, de trainer van de Rotterdammers, liet na de wedstrijd al optekenen dat hij geen positief nieuws over Timber verwachtte.

De blessure van Timber is een domper voor Feyenoord, dat deze winter sowieso al een nieuwe nummer 6 wilde halen. Nu lijkt die noodzaak nog hoger te zijn voor algemeen directeur Dennis te Kloese, die de technische zaken in Rotterdam-Zuid in samenwerking met de scouts afhandelt. In de afgelopen transferperiode passeerden vooral de namen van Ramiz Zerrouki (FC Twente) en Sivert Mannsverk (Molde FK) de revue in De Kuip. Bij Feyenoord Onder 21 heeft de club met Dermane Karim een groot talent rondlopen die als controleur kan spelen, maar de vraag is of hij al klaar is voor het grote werk.

Achterin hoopt Feyenoord zich te versterken met een rechtsbenige centrale verdediger, aangezien Trauner dus ook nog maanden uit de roulatie is met een knieblessure. Te Kloese heeft dus flink wat werk te verrichten in de winterse transferperiode, daar Feyenoord zo lang mogelijk mee hoopt te doen om de titel. De Rotterdammers informeerden al tevergeefs naar Stefan de Vrij, die zijn contract bij Internazionale dit seizoen wil uitdienen. Twente-verdediger Mees Hilgers lijkt een te dure kandidaat deze winter.

Meer nieuws

Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0
Van Hanegem ergert zich om heldere reden nu al aan Ajax-trainer Farioli
12
Chaos bij Stadion Galgenwaard: supporters gooien met stenen en fietsen naar ME
43
Mats Hummels kan bij liefst drie Europese topclubs tekenen in de zomer
5
Jeremiah St. Juste vertolkt absolute hoofdrol in Portugese bekerfinale
1
Harde kern FC Utrecht bestormt veld: spelers Go Ahead sprinten voor hun leven
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties